Restaurant Sirena Mamaia - Silver Ballroom

Restaurant Sirena Mamaia

Silver Ballroom

Momente Perfecte

Restaurantul Sirena este situat in statiunea Mamaia langa Parcul Acvatic, vis a vis de lacul Siutghiol.

Cele 2 restaurante pe care le punem la dispozitia clientilor se remarca prin eleganta mobilierului, a decoratiunilor, dar si prin spatiile generoase.

Cele 2 saloane au o capacitate de 300, respectiv 150 de locuri, astfel putand satisface preferintele clientilor in functie de necesitatile pe care le au.

Saloanele sunt decorate in stiluri diferite, unul clasic si unul modern. Ambele pot gazdui evenimente variate, precum nunti, botezuri, majorate, dar si evenimente corporate precum cine de afeceri sau orice alte petreceri private.

Decoratiunile saloanelor intra in pretul meniului, astfel punem la dispozitia clientilor huse pentru scaune in diferite texturi si culori, huse de masa dar si decoratiunile aferente, aranjamente din pene si cristal.

Pe langa decoratiunile saloanelor care sunt incluse in pretul meniului Restaurantul Sirena ofera clientilor cafeaua si alunele din partea casei. Pentru organizarea unui eveniment in zilele de Duminica, pretul meniului scade.

Consideram ca seriozitatea si experienta de 2 decenii pe care le avem in organizarea evenimentelor sunt cartea noastra de vizita.

Succesul evenimentelor organizate la Restaurantul Sirena din Mamaia este garantat, personalul nostru si calitatea produselor pe care le oferim putand satisface si cele mai exigente dorinte. De multe ori, tocmai pentru ca au fost multumiti de serviciile oferite, clientii carora le-am organizat nunta, au revenit la noi si pentru botez.

Restaurant SIRENA Silver Ballroom Mamaia, situat in Statiunea Mamaia, intre Parcul Acvatic "AQUA MAGIC" si Hotel "MERIDIAN, asigura desfasurarea in conditii optime a tuturor evenimentelor importante din viata dumneavoastra: nunti, botezuri, banchete, logodne, aniversari, petreceri, mese festive, evenimente corporate etc.

Rezerva acum

Ne angajam sa punem la dispozitie cele mai bune servicii, o larga varietate si flexibilitate in alcatuirea meniului, la cele mai avantajoase preturi. Pentru detalii si rezervari, va stam la dispozitie la numerele de telefon:
0720 808050/ 0722 769825.

Contact

Rezervari si detalii

Ne puteti contacta in fiecare zi pentru informatii si disponibilitate.

Adresa restaurantului


Mamaia

Contact
0720 808050 - 0722 769825
rezervari@restaurantsirenamamaia.ro