Restaurant Sirena Mamaia - Grand Ballroom

Restaurant Sirena Mamaia

Grand Ballroom

Momente Perfecte

Decoratiunile saloanelor intra in pretul meniului, astfel punem la dispozitia clientilor huse pentru scaune in diferite texturi si culori, huse de masa dar si decoratiunile aferente, aranjamente din pene si cristal.

De asemenea suntem dispusi oricarei sugestii venite din partea clientilor si ii putem sprijini in decorarea saloanelor.

Meniurile pe care le punem la dispozitie variaza in functie de eveniment. Pentru o nunta putem asigura atat meniul clasic ce include aperitiv, peste, sarmale si friptura cat si meniuri sofisticate ce pot include la cererea clientilor diverse preparate si specialitati.

Restaurant SIRENA Grand Ballroom Mamaia, situat in Statiunea Mamaia, intre Parcul Acvatic "AQUA MAGIC" si Hotel "MERIDIAN", asigura desfasurarea in conditii optime a tuturor evenimentelor importante din viata dumneavoastra: nunti, botezuri, banchete, logodne, aniversari, petreceri, mese festive, evenimente corporate etc.

Rezerva acum

Ne angajam sa punem la dispozitie cele mai bune servicii, o larga varietate si flexibilitate in alcatuirea meniului, la cele mai avantajoase preturi. Pentru detalii si rezervari, va stam la dispozitie la numerele de telefon:
0720 808050/ 0722 769825.

Contact

Rezervari si detalii

Ne puteti contacta in fiecare zi pentru informatii si disponibilitate.

Adresa restaurantului


Mamaia

Contact
0720 808050 - 0722 769825
rezervari@restaurantsirenamamaia.ro